Reacties van klanten

am 12.10.2018 aus Engelum

Dag, Bedankt voor de vlotte levering van de bestelde producten, ben erg blij met de houten stokjes! De lampjes die ik heb besteld waren wel de goede voltage (4,5 volt) maar de afmeting van de lampjes is te groot. Dit is mogelijk mijn onwetendheid omdat ik ervan uitging dat er maar 1 maat lampjes zou zijn. Misschien een tip om de afmeting nog in de catalogus te vermelden? Vriendelijke groet Grethilde

am 12.10.2018 aus Kreileroord

Bij mijn bestelling de juiste materialen ontvangen.

am 11.10.2018 aus Huizen

Deze producten besteld voor het partijtje van mijn dochter, groot succes!

am 10.10.2018 aus Ankeveen

Ik wordt altijd goed geholpen bij vragen. Nu had ik een adres verkeerd ingevuld, was telefonisch zo weer geregeld. Echt heel fijn en persoonlijk.

am 09.10.2018 aus Tervuren

bij aflevering van elke bestelling die ik geplaatst heb in de afgelopen maanden, was ik tevreden over de afhandeling in het algemeen. Vragen via e - mail worden ook altijd naar behoren beantwoord. Ik kan deze firma dan ook van harte aanbevelen, hetgeen ik ook al verschillende keren gedaan heb.

am 06.10.2018 aus Hardenberg

Persoonlijk vind ik het prettig dat ik meer kan inzoomen bij het bekijken van het product. De hulsjes voor om een tangetje zijn van slechte kwaliteit. Ik gebruik ze om aluminiumdraad te buigen zonder het draad te beschadigen. Als je een beetje kracht zet druk je zo door het hulsje heen. Ik hoop dat jullie hiermee verder kunnen. Met vriendelijke groet, Inge H.

am 04.10.2018 aus Ede

Ik vond het erg fijn dat er dit keer bij het witte wasvel nu 2 bescherm papiertjes zaten! Vorige keer zat er maar aan 1 kant van de wit en creme een bescherm blaadje en waren ze al wat gevlekt. Nu waren ze nog helemaal netjes! zeker een vooruitgang! Wel zou ik bij het verpakken van allemaal losse vellen het plastic wat er om heen zat in allebei de richtingen dichtplakken er waren nu 3 velletjes uitgegleden in het pakketje. Kon ze gelukkig nog terug buigen (lang leve was) maar als ze verder beschadigt waren was net zonde geweest. Verder is het heel fijn materiaal om mee te werken sommige andere merken zijn wat minder vergevingsgezind tijdens het verwerken dit is top en hele mooie kleuren.

am 02.10.2018 aus Amsterdam

Bestelling werd voor de verwachte leveringsdatum al bezorgd. Dat was drie dagen nadat ik de bestelling deed. De bestelbevestging werd opgevolgd met een informatiemail door wie mijn pakket was ingepakt. Heel attent en de foto erbij maakte het extra persoonlijk. Daarna volgde een mail dat mijn pakket onderweg was. Fijne informatievoorziening! Het enige dat ik miste was een track and trace, zodat ik wist wanneer ik thuis moest zijn voor de bezorger van UPS. Ik had een groot pakket, dat niet afgehaald kon worden bij een servicepunt en na drie bezorgpogingen automatisch retour zou worden gestuurd. In dit geval ging het net goed, door de hulp van een UPS-bezorger die ik toevallig elders in de stad tegenkwam en gelukkig behulpzaam was en zijn collega vroeg even op mij te wachten. Die was net bij mijn dichte deur geweest..

am 02.10.2018 aus Amsterdam

Zeer tevreden met de geleverde artikelen. Zijn er gelijk mee aan de slag gegaan.

am 02.10.2018 aus Enschede

Bestelling prima geregeld, snel en correct voor een goede prijs!

am 15.09.2018 aus Den Haag

De bestelling is keuring geleverd. Alles was keurig verpakt. Mijn zoon is erg blij met de spullen.

am 12.09.2018 aus Kloosterhaar

Ik ben zeer tevreden. Bestel al menig jaar artikelen en altijd is alles top in orde. Super. Klasien

am 11.09.2018 aus Mensingeweer

Mijn zusje was super blij met haar spulletjes het doosje en kralen waren een kadootje voor een vriendin en de wol en stiften voor haarzelf ze heeft nl syndroom van down en de catalogus alleen is voor haar al feest dank jullie wel gr anneke

am 11.09.2018 aus Wageningen

Alles was naar verwachting, behalve dat er geen verzendmail is verstuurd met volgcode. Dat het pakket dus wel op tijd aankwam was een verrassing.

am 11.09.2018 aus OUDENAARDE

Zeer goed perfect

am 11.09.2018 aus Mussel

Altijd alles direct verstuurd. Zeer snelle levering

am 07.09.2018 aus Hever

Alles was tip top in orde. Wel een grote verpakking maar voor mij komt dat goed, ik hergebruik de doos en het opgevouwen papier is heel leuk om nog mee te knutselen. Heel erg bedankt Team Aduis, doe zo voort aub!

am 05.09.2018 aus Schiedam

Ik was zeer tevreden met hetgeen ik had besteld en de levering was ook zeer snel/goed.

am 05.09.2018 aus Oostduinkerke

zonder meer ZEER GOED!

am 04.09.2018 aus Den Haag

Snelle en correcte levering

← Stap terug
Footer