Reacties van klanten

op 21.11.2018 uit Kruiningen

Ik ben erg blij met mn bestelling. Het zijn mooie producten, voor een hele mooie, lage prijs! Elders kost het vaak meer! Ook erg blij mee met de catalogus die we er gratis bijkregen. Nadeel vind ik wel de hoge verzendkosten. Bedankt, hoop zeker nog eens bij jullie terug te komen.

op 20.11.2018 uit Tervuren

Fantastische webwinkel die ik louter toevallig heb ontdekt omdat ik op zoek was naar harde folie om patchwork sjablonen te maken. Ik heb ook de catalogus goed ontvangen die ik met veel interesse doorbladerd heb en … ook met wat spijt dat ik geen 10 jaar meer ben en de Sint zo een leuk bouwpakket kon vragen!

op 20.11.2018 uit Kuringen

Wat ik bestelt heb is voor Sinterklaas kan nu niet zeggen , maar denk wel dat de kinderen het super leuk gaan vinden ..

op 20.11.2018 uit Berlaar

In jullie catalogus vind ik alles wat ik ooit zocht, en meer! We overwegen thuisonderwijs te geven aan onze kinderen, gebaseerd op het Steineronderwijs. Bij jullie vind ik alle benodigdheden voor de artistieke en ambachtelijke vakken. Ik had niet geweten waar te zoeken, zo blij dat ik jullie ontdekt heb.

op 20.11.2018 uit 's-Gravenpolder

Ik vind het heel bijzonder om te ervaren dat Aduis ons keer op keer voorziet van de juiste materialen voor een te maken knutsel. De bijbehorende knutsel ideeën zijn telkens een grote bron van inspiratie waarbij we dan iets dergelijks namaken met veel plezier. Ons zoontje van 5 maar ook de kinderen van onze bijbelclub hebben op deze manier al vele prachtige dingen gemaakt en dat voor vaak nog geen 2,- per kind. Het zit hem niet in het grote of het vele maar in dat wat bij het kind past en daar speelt Aduis prachtig op in door de filmpjes te laten zien met daarbij de ruime keuze aan assortiment! Als ik er niet uit kom in de catalogus is er altijd wel een medewerkster beschikbaar die mij vriendelijk verder helpt. Aduis bedankt!

op 20.11.2018 uit 's-Hertogenbosch

Ik was zo blij dat het binnen kwam en zo zorgvuldig mogelijk er was niet lang ophoven te wachten dank jullie wel voor de goede service ik adverteerder jullie bij mijn vrienden vriendelijke groet mevrouw de B.

op 19.11.2018 uit Eppegem

Ik was niet echt tevreden over het gekleurd papier dat ik besteld had, het was namelijk verkleurd aan de buitenkant. Voor de rest wel goed verpakt en tijdig geleverd, maar ups mag in zijn track & trace systeem wel wat duidelijker zijn over de leveringstijd. Mvg Nathalie S.

op 18.11.2018 uit Oude Pekela

ik ben zeer tevreden , weinig aan toe te voegen.

op 16.11.2018 uit Bemmel

Ik ben heel blij met jullie,super kwalitiet en niet te duur

op 14.11.2018 uit Opoeteren

De kralen en de belletjes zijn zoals ik ze gewenst heb. Met de lijm heb ik me vergist. Die had ik hier in de winkels beterkoop kunnen krijgen. De aflevering van de materialen is heel vlot gebeurd. Even heb ik twijfels gehad over de betaling. Gewoonlijk moet op voorhand betaald worden. Nu dus niet. Dat heeft voor enige verwarring gezorgd. Alles is in orde nu. Bedankt voor de snelle service. Met vriendelijke groeten. Catho D.

op 14.11.2018 uit Sint-Niklaas

Alles prima in orde, geen opmerkingen.

op 14.11.2018 uit Hillegom

De catalogus en internet site zijn erg overzichtelijk en duidelijk. Alle producten netjes onderverdeeld per categorie wat het makkelijker maakt om je producten te zoeken . Netjes en snel geleverd. Prima service dus. Zeer tevreden. Zeker dat ik hier meer producten bestel voor volgende knutselprojecten.

op 13.11.2018 uit Sint-Michielsgestel

Een heel aardig assortiment

op 13.11.2018 uit Nieuwe Niedorp

Wellicht is het een idee om bij de bestelling te vragen of mensen de nieuwe catalogus willen ontvangen. Ik zag nergens iets staan maar had hem graag ontvangen. Verder zijn de spullen snel geleverd en goed verpakt.

op 13.11.2018 uit Haarsteeg

Snel geleverd,en precies wat ik besteld had.

op 09.11.2018 uit SINT-JANS-MOLENBEEK

Beste Aduis, voor mij was het de eerste keer dat ik bij jullie bestelde (ik ben een nieuwe werkkracht). Alles is zeer overzichtelijk en zeer gemakkelijk te bestellen. Ik ben in iedergeval heel blij. Met vriendelijke groeten, Economaat

op 08.11.2018 uit Boekel

Super blij met alles! Eerste levering op woensdag besteld en maandag ontvangen. Helaas 2 producten beschadigd en meteen actie en nieuwe opgestuurd. Dit is op maandag verzonden en woensdag aankomst. Dikke pluim voor service!

op 08.11.2018 uit Haaksbergen

De bestelling en de artikelen zijn prima,bestel zeker nog vaker iets

op 07.11.2018 uit Zandvliet

Aangename verrassing om deze website te vinden. Vlotte bestelling en goedverpakte levering.

op 07.11.2018 uit Zomergem

Alles was naar wens!

← Stap terug
Footer