Reacties van klanten

op 12.01.2019 uit Tilburg

Ik heb een figuurzaag, reserve zaagjes en wat houten materialen besteld. Deze ook al uitgeprobeerd, voor mij werken ze precies zoals ik had gehoopt. Ik was ook blij met de handboor die bij de figuurzaag zit, deze ook meteen uitgeprobeerd en het werkte super. Aduis was meteen al duidelijk over de levertijd, ik bestelde het namelijk rond kerst. Er stond bij dat ze in die periode gesloten waren, maar dat ik mijn bestelling kon verwachten op 7 januari. En dat klopte ook. Al met al een fijne site met heel veel producten, alleen de overzichtelijkheid mag voor mij nog wat verbeterd worden, ik moest soms best even zoeken voor ik had gevonden wat ik wilde. De zoekfunctie hielp daarbij wel :)

op 10.01.2019 uit Sliedrecht

Het ‘doorbladeren’ van de catalogus en site blijft een feest. Ook de kinderen weten er de weg inmiddels. Heerlijk ideeen opdoen en uren knutselplezier. Het blijft feest, ook als er weer een pakket binnen komt!

op 10.01.2019 uit Antwerpen

ik bestelde slechts een kleinigheid dat in een gewone, grote briefomslag in de brievenbus zou kunnen. Toch werd die 'kleinigheid' verpakt in een kartonnen doos waar gemakkelijk 50 keer mijn bestelling in kon. Vermits ik niet thuis was op het ogenblik van levering moest ik daarom wel naar een afhaalpunt gaan om mijn bestelling op te halen. Waarom die (te)grote verpakkingen? (trouwens niet alleen bij jullie maar altijd bij dergelijke bestellingen) Met vriendelijke groeten.

op 10.01.2019 uit Hever

Alles zoals altijd heel netjes verpakt en bezorgt. Aduis, doe zo voort aub. Ook een gemakkelijke site om te bestellen. Bedankt voor de goede service 88

op 10.01.2019 uit Alkmaar

Het is de eerste keer dat ik iets heb besteld bij Aduis. Ik was verrast over hhet aanbod. Snelle levering en ik kreeg de spullen werkelijk op de aangegeven dag.

op 09.01.2019 uit Diest

alles was goed verpakt en goed materiaal

op 28.12.2018 uit Oude Pekela

Ik heb deze bestelling gedaan voor mijn dochter. Als verrassing. Op school heeft ze al veel figuren gemaakt van sprookjeswol. En nu kan ze thuis ook aan de slag. En ik moet eerlijk zijn het is ook erg leuk om te doen. Hebben inmiddels samen ook al gevilt. Erg leuk.

op 25.12.2018 uit Alphen

Site mag ietsje overzichtelijker betreft omschrijvingen. Bezorgen was niet te volgen track and trace Verder alles top

op 21.12.2018 uit Rotterdam

Het contact met de mw die mijn bestelling begeleide was vriendelijk en attent. Mijn bezorgadres wilde ik veranderen en dat is goed gegaan. De artikelen zien er goed uit(geen prullen). Alles is op tijd bezorgd, vooral in deze drukke tijd.

op 19.12.2018 uit Wuustwezel

Correcte verwerking van bestelling en levering . Netjes en goed verpakt en geleverd zoals beloofd.

op 18.12.2018 uit Amersfoort

Het was heel fijn dat het zelfs in de drukke periode voor kerst zo snel geleverd kon worden. Een volgende keer zou ik liever niet ongevraagd een catalogus ontvangen. Dit vanwege papierbesparing en ook onnodige verzendkosten. Online is alles prima te vinden. De catalogus gaat nu direct naar het oud papier en is dus onnodig vervoerd.

op 18.12.2018 uit Uithuizen

Mooie overzichtelijke website, spullen zijn goed maar aan de prijzige kant. Ben erg te vreden over de spullen.

op 18.12.2018 uit Brunssum

Ik heb verschillende knopen besteld. Alleen jammer dat je voor een bedrag van minimaal 15 euro moet bestellen

op 18.12.2018 uit Nazareth

De goederen waren precies als omschreven/foto, goede kwaliteit, netjes en veilig ingepakt en een super vriendelijke meneer die het pakketje kwam leveren. Alles dus dik in orde, vandaar dus op alle vragen een perfecte score! Bedankt!

op 13.12.2018 uit Julianadorp

Uw gids staat boordevol met leuke en ook vaak nuttige artikelen. Veel hiervan is heel geschikt om de (klein)kinderen bezig te houden.

op 11.12.2018 uit Beusichem

De wasplaten was lastig te verwerken met de ponsen. Terwijl hier wel een foto van staat op de website. Met een schaartje ging het een stuk beter. Erg leuk om te doen. Vilt was mooi van kleur en ook de dichtheid van de stof was prettig.

op 11.12.2018 uit Ingelmunster

De artikelen werden snel geleverd! Leuk om het pakje met mijn bestelde spullen zo snel te ontvangen. De inhoud beantwoorde volledig aan mijn verwachtingen : )

op 11.12.2018 uit Mensingeweer

ik wil dit zeggen ik ben blij dat ik bij jullie kan bestellen omdat de levertijd lekker snel is en een zeer ruim assortiment top . ik blijf zeker klant . groetjes anneke h.

op 11.12.2018 uit Wijchen

Als er zelfs een foto van betreffende medewerk(st)er op de pakbon staat afgedrukt, orderspecifieke stickers op gebundelde omzakken zitten en er een fysieke catalogus bij de verzending zit dan weet je dat dit met liefde en zorg wordt behandeld. Heel erg tevreden over de kwaliteit, prijs en service!!

op 06.12.2018 uit Venlo

Ik ben zeer tevreden over wat product wij werken er thuis erg veel mee. Dit was een Sinterklaas cadeau en had het ingepakt bij thuis komst. Nu ben ik er op pakjes avond achter gekomen dat de zwarte contour verf er maar 1x in zat ipv 2x. Verder wel alles perfect en erg tevreden. Wij kunnen weer flink knutselen. Hopelijk hier nog bericht over terug. Alvast bedankt Linda Mevissen van W.

← Stap terug