Commentaires clients

am 04.07.2018 aus Someren

Via Google uw site gevonden. Ondanks dat ik niet zo goed ben in het computergebeuren is het mij toch nog gelukt. In de toekomst wil ik nog meer hobbymaterialen bestellen. Hartelijk dank. Liz

am 04.07.2018 aus Naaldwijk

alle bestelde producten zijn correct afgeleverd. Uw website en betrokken medewerkers werken blijkbaar snel en efficient. Compliment ! Ik ga met een gerust hart de schoolvakantie in.

am 29.06.2018 aus Venlo

A. Prettige site waar je makkelijk de artikelen kunt vinden met een eenvoudige bestelwijze. B. Zeer prettige returnmail met foto zodat je weet met wie je eventueel kunt communiceren en track and trace. C. Levering goed verpakt en op afgesproken datum geleverd. D. Een minpuntje: de BTW had ik liever gelijk in de prijs berekend gezien. Al met al een prima webwinkel met producten voor een zeer prettige prijs, ook voor de kleine beurs is er altijd wat naar je gading te kopen.

am 27.06.2018 aus Ens

snelle levering duidelijke website en goede communicatie.

am 26.06.2018 aus Zwartebroek

Ik ben tevreden met mijn bestelling en daarom ook een 2de keer gekozen om bij jullie te bestellen. Naast mijn benodigdheden voor speksteen bewerken heb ik besloten om eens verf van jullie aan te schaffen. Verf is prima, alleen de verpakking kwam een lichte frustratie bij me op. Jullie potten verf hebben een heel handig afsluit labeltje waardoor de dop altijd goed afsluit, daar was ik meteen fan van!! Maar na het openen van de dop kwam ik tot de ontdekking dat de dop zo ontworpen is dat het voor linkshandige niet makkelijk schenkt. Ik ben dit niet eerder tegengekomen bij een merk verf of verftubes en flessen in het algemeen. Ik zal wel blijven bestellen bij jullie voor mijn boetseer en speksteen benodigdheden maar ik ga de verfpotten waarschijnlijk niet vaker bestellen.

am 26.06.2018 aus Noord-Scharwoude

Op het bestelformulier bestond de mogelijkheid om een datum te kiezen voor levering, bestelling kwam echter die dag niet maar pas na het weekend. Ik had juist voor uw webwinkel gekozen zodat ik de artikelen maandag dan in huis zou hebben, jammer.

am 26.06.2018 aus Breezand

Jammer dat jullie ups als bezorger gebruiken. Werd een dag later geleverd als verwacht.Daarom waren wij niet thuis toen het pakket aangeboden werd. En moesten we het pakket in Julianadorp ophalen terwijl we in Breezand wonen

am 22.06.2018 aus Merksem

De producten zijn oké, verpakking ook naar de zin, maar de levering (waarschijnlijk niet aan de winkel te wijten, eerder de bezorgers) Ik krijg bericht dat het pakket geleverd gaat worden, die dag niets, op site nagekeken en mijn bestelling was wegens werken opgehouden, de dag erna kon de bestelling niet geverifieerd worden omdat ze in de verkeerde richting reed ? ? ? dan is de bestelling drie dagen niet te traceren geweest, uiteindelijk toch nog aangekomen, met vier dagen vertraging.

am 20.06.2018 aus Arnhem

Ben erg te spreken over het aanbod van snijhout in een webshop, de producten die ik vervolgens besteld heb zijn kwalitatief, goed geprijst en netjes geleverd.

am 14.06.2018 aus Amsterdam

Ik mis de optie ‘voldoende’. Overal waar ik nu onvoldoende heb ingevuld, wilde ik voldoende zetten. Ik Vond de site een beetje vol en druk, maar dankzij de goede structuur en kopjes is alles wel goed vindbaar. De levertijd staat goed aangekondigd en het kwam op tijd aan, maar iets sneller zou wel fijn zijn.

am 13.06.2018 aus Kampen

Zeer goede en vriendelijke service van Natasja.

am 13.06.2018 aus Amsterdam Zuidoost

Een zakje met kraltjes was niet goed dicht zodat het kraltjes vielen op mijn hondje tijdens uitpakken hi hi, ik zou het liefst kraltjes gesloten in een doosje willen ontvangen.

am 12.06.2018 aus ALKMAAR

Gelukkig was ik bij deze enquete weer een man , want op het bericht van verzenden was ik plots een mevrouw geworden. Foutje moet kunnen toch in de gendervrije tijden. Voor de rest weer alles keurig verpakt en gemerkt , dus als het op raakt kunnen jullie weer op mij rekenen. TOP !!!

am 12.06.2018 aus Nazareth

jammer dat sommige producten slechts 1 of 2 maal in stock zijn, maar voor de rest top!

am 07.06.2018 aus Heerhugowaard

De levertijd was korter dan volgens de website. Verrassing.

am 31.05.2018 aus Boxtel

ik moest wennen aan de levertijd, de meeste webshops is vandaag bestellen morgen in huis. Ik zie dat dingen uit Duitsland over moeten komen en snap deze vertraging dan wel. Echter voelt het niet als anno 2018. Het papier werk met extra aanbiednigne vond ik overbodig papier. Dit zie ik wel op de site, wat er ook stukke beter uit ziet dan een zwart/wit kopietje.

am 24.05.2018 aus Roermond

Ontvangen spullen mooi verpakt en zeer goede kwaliteit, leveren was een kleine week, zal daar de volgende keer rekening mee houden heb jullie al aanbevolen bij kennissen kom zeker terug Goede prijs. Vr.gr.h.g.m s.

am 23.05.2018 aus Schoonebeek

ben tevreden over het bestelde, ziet er verzorgd uit

am 22.05.2018 aus Eindhoven

Ontving punaises in een kapot doosje. Dit omdat de kartonnen doos gedeukt was!

am 22.05.2018 aus Diepenheim

Wat ik bijzonder vond was de zorgvuldige en persoonlijke wijze waarop de bestelde artikelen verpakt en verzonden werden. Prettig dat ook bestelling van een klein aantal produkten mogelijk is zonder forse meerkosten. Kortom Aduis is voor mij een aanrader.

← Retour
Footer